Ale!

Kuolemattomuuden alkimia

15.00

Kansityyppi: kovakantinen
Sidos: lankasidos
Painos: 1 (2017)
Kieli: suomi
Painopaikka: Tallinn Raamatutrükikoja OÜ
Sivumäärä: 240
ISBN: 978-952-68292-1-0
Toimitusaika: 2-5 vrk.

Postikulut Suomeen: 6,90 €
Postikulut ulkomaille näkyvät kassalla osoitteen syötön jälkeen.

Kuvaus

Tri José Luis Padilla Corral luennoi Perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeuttien peruskoulutuksen ohessa Saksassa vuonna 1998 sarjan luentoja, jotka oli omistettu kuolemattomuuden alkimialle, sellaisille itsehoitokeinoille, joilla jokainen voi saada oman elämän henkäyksensä virtaamaan elämän Ikuisen voiman kanssa tasapainossa. Tähän yhteisharmoniaan yltäessä ei voi muuta kuin tiedostaa oman yhteytensä ikuiseen ja oivaltaa näin kuolemattomuutensa, mikä tuo elämään aivan toisen olemisen tavan, mielekkyyden ja rikkauden.

Kirjan perustana olevan luentosarjan katsantokanta oli toimiva ja käytännönläheinen. Siinä pyrittiin tekemään helposti lähestyttäväksi sekä parantajille että sairastumisen ajanjaksossa oleville ihmisille ne mittaamattomat ja loputtomat mahdollisuudet, jotka meille mahdollistaa itämainen näkemys ihmisestä, joka on kokonaisuudessaan ja pohjimmiltaan energeettistä valon virtausta.

Voisi sanoa, että kuolemattomuudesta, ikuisesta, omassa perusolemuksessa olemisesta ja sen puhtaasta ilmaisusta puhuminen on yhtä hulluutta, mutta se ei ole suinkaan mahdotonta tästä ihmisen luonteen todellisesta näkökulmasta katsottuna eli kiinalaisen hoitoperinteen energeettisestä näkökulmasta asiaa tarkastellen.

Ihminen on materia-energiaa, joka liikkuu, muuttuu ja transformoituu jatkuvasti tällä loputtomalla matkalla, jossa vaellamme luovan maailmankaikkeuden sisällä ja sylissä.

Ihminen on luova olento. Hänen kehossaan on paljon vettä, jonka tulee pysyä jatkuvasti virtaavana ja uudistuvana. Hän on myös kuuma olento ja tämän sisäsyntyisen kuumuuden lämmön virtauksen tulee olla tasapainossa hänen rakenteensa sisältämän veden kanssa. Hän on tunteva, kiintymykseen ja rakkauteenkin kykenevä olento. Hänen olemuksensa on Henkäyksestä, Qin voimasta koostettu ja tämän Qin tulee olla jatkuvasti uudistuvassa värähtelyssä. Hän on materiaa, mutta myös ikuisuuden matkaaja ja ikuisessa elämän voimassa värähtelevä olento. Kaikkien näiden tasojen kanssa hänen tulee olla tasapainossa, omassa keskustassaan säilyen.

Ihmisen tulee ilmentää sitä maailmankaikkeutta, jossa hän asuu, johon hän on syntynyt ja johon hänet on luotu. Elääkseen elämän hänelle antamat mahdollisuudet on hänen myöskin herättävä tietoisuuteen kuolemattomuudestaan. Kaikkia näitä tasoja, ja monia muita, voimme auttaa kehon Qin värähtelijöillä hengittäen, painellen, jopa neuloilla hoitaen. Tämä on alkimiaa, (Al-ki-mia), minun Qin henkäykseni säätelyä, jotta olisin yhteydessä elämän voimaan, kulkiessani Korkeimman kanssa ja kohti (al) ”Korkeinta”. 

Teos on yhtä aikaa filosofinen ja käytännöllinen, silti taoistista hulvatonta huumoria unohtamatta.

Ostamalla tämän punaisen, kovakantisen kirjan saat kokonaista 240 sivua tekstiä, harjoituksia kuvaavia piirroksia, konkretiaa ja huimia tasoja avaavaa hengen lentoa. Saat roiman annoksen keinoja, joilla pitkä, terve ja  riemukas elämän ikuisen elämän voiman kera tulee hyvinkin mielekkääksi!

Kategoriat: perinteinen kiinalainen lääketiede, kiinalainen lääketiede, itämainen lääketiede, itämainen hoitoperinne, akupunktio, akupunktuuri, moksibustio, moksaus, Qi,  Tian, Huo, Zhong,  Viisi Mutatoituvaa Valtakuntaa (Vesi, Puu, Tuli, Maa ja Metalli, Elimet, Sisälmykset, Zang Fu, Viisi Elementtiä, Viisi Liikettä, Fu Xin Oktogrammi, Fu Shi, trigrammi, San Jiao, Kolmoislämmitin, Xin Bao, Sydämen Mestari, Sydämen Auttaja, Pericardium, Ihmeelliset Kanavat, Merkilliset Kanavat, Extrameridiaanit, akupunktiokanava, akupunktiomeridiaani, akupunktiopiste, akupunktiovärähtelijä, ennaltaehkäisy, akupainanta, akuhieronta, hengitys, hengitysharjoitus, Dantian, Tantien, hieronta, moksibustio, moksa, moksaaminen,  seksuaalisuus, meditaatio, kontemplaatio,  sairaus, terveys, elämän tarkoitus, pitkäikäisyys, kuolemattomuus, Linnin Höyhtyä (suomentaja),  tri José Luis Padilla Corral (kirjoittaja), Alkimia Kustannus

 

Lisätiedot

Paino 0.443 kg (kilogramma)
Mitat 14.5 × 2.5 × 21 cm (senttimetri)