Piinoista vapauteen -kirjani palautteita

Piinoista vapauteen -mielen, sielun ja hengen hoitoa kiinalaisella lääketieteellä kirjani ilmestyi maaliskuussa 2020. Se on matkannut muutamien alan harrastajien käsiin ja akupunktiosta hoitojen kautta kiinnostuneiden ihmisten luo. Joku on kertonut elämänsä muuttuneen täysin heidän saatuaan apua kirjan tarjoamien hoitojen myötä, toinen löysi kirjan maanläheisestä kertomatyylistä ymmärryksen vuosien opiskeluiden ja luentojen jälkeen. Kaikista näistä palautteista olen äärimmäisen iloinen, sillä kirjan materiaalin kokoaminen kolmenkymmenen vuoden opintomateriaaleista ja itse kirjan kirjoittaminen eivät olleet pieni tehtävä.

Tässä muutama palaute:

”Kiitos, kirjasi on upea ja selkeä, vaikka en ole opiskellut akupunktiota kuin itseni kautta ja lyhyellä elementti-kurssilla.”

” Olen käyttänyt Piinoista vapauteen -kirjaasi hoitotyössäni muutaman vuoden ja todennut, että se on aivan huikean tehokas sekä äärettömän kaunis ja sielua hivelevä kirja.”

”Kiitos paljon sinulle, että tällaisiakin kirjoja on saatavilla.”

”On kyllä mahtava työ, mitä olet tehnyt ja me saamme nauttia tuloksista!”

”Kaunis kiitos Piinoista vapauteen -kirjasta! Valtavan upeaa työtä, kuten kaikki muukin, mitä olet tehnyt ja teet kiinalaisen lääketieteen perinteen elvyttämiseksi ja jatkamiseksi. Valovoimaista!”
– Virpi Guttorm –

”Kirja saapui ja luen sitä lumoutuneena!”

”Hain kirjan tänä aamuna (postista) enkä saa sitä nyt irti käsistäni… Lohikäärmeet kutsuivat ja niistä luen nyt. Taitaa olla tarvetta itselle noille hoidoille. Olet tehnyt upean työn!! Vau Linnin. Todella hienoa!”

”Ihana ja pysäyttävä kirja, avasi sen mistä kohtaa vaan!”

”Kirja tarkkaan luettu. Olipas se hyvä, innostuin taas asiasta. Piinat vähentyneet.”

”Pidän kirjaasi oppaana yöpöydällä jatkuvasti, että muistan kaikki ohjeet. Kiitos kun teit meille kirjan.”

” Olen miettinyt sitä, että onkohan fengshuissa ollut koskaan mestareilla mukana intentio. Harva siitä nykypäivänä puhuu. Yritetään länsimaalaistaa vanha perinne. Kirjoitat kauniisti akupunktiosta ja sen hengestä. Palautat sen siihen pitkään perinteeseen ja henkiseen kontekstiin. Se on niin ravitsevaa. Ei mitään muovisuutta.”

”Kun sain kirjasi – jota olin odottanut jo kaksi vuotta, jo ennen kuin ilmoitit sitä kirjoittavasi – olin niin onnellinen! Kun luin ensimmäiset luvut, ihan valtava itku purkautui sisältäni – ei todellakaan mikään pikku nyyhkytys! Tytärkin tuli kysymään, että mikä hätänä. ”Mä oon niin onnellinen!” Vihdoinkin joku puhuu minun kieltäni, selitti hoitamista niin kuin olen sen tuntenut. Olen kokenut itseni tosi ulkopuoliseksi tällä tavalla tehdä hoitoja. Sitten sinä kirjoitit tämän kirjan. Tosi Suuri Kiitos!”

”Tämä on mun lempikirjani!”

”Piinoista vapauteen-kirja toimii minulla omaan itseen pysähtymisen ja oman elämän oivaltamisen välineenä.”

”Luen juuri kirjaa. On hyvä kirja, kiitos!”

”Kirja luettu kannesta kanteen. On todella monipuolinen ja kaikilla tasoilla käytännön hoitotyöhön hyvin tukea antava kirja. Antaa myös hyviä vaihtoehtoja hoitaa itseään. Kiitos Linnin!”

”Kun selasin kirjaasi ensimmäisen kerran, pääni räjähti 🙂 ”

”Luin kirjaston kappaletta ensin ja oli pakko tilata oma! Tosi hienoa työtä olet tehnyt!”

”Tämä on kyllä huikea eepos! Tykkään miten Linnin kirjoittaa maanläheisesti ja omakohtaisesti asioista mitä ihmisen mieli ei täysin pysty ymmärtämään. Tosi mielenkiintoista myös peilata itämaista ja länsimaista maailmankuvaa ja sitä miten puhutaan täysin samoista asioista eri kielellä / termeillä. Kiitos!” – Tuomas Paavola, fysioterapeutti –

”Luin illalla Piinoista vapauteen -kirjaa ja oli niin innoittavaa ja koskettavaa tekstiä, että helpottava itku tuli. Kiitos, että olet tehnyt tuollaisen kirjan suomeksi.”

”Suosittelen kaikkia kolmea kirjaa. Ihmeitä tekevää tietoa. Hoitointensiteettini hoitajana laajenee ja syvenee. Henkilökohtaisessa elämässäni, mielessäni ja sielussani syntyy jotain uutta aina kun luen kirjojasi. Saan mielettömiä oivalluksia. Kiitos!”

Alkimia Kustannuksella on Instagram-sivu. Tule seuraamaan meitä osoitteessa

@alkimia_kustannus !

JOS SINÄ HALUAT JAKAA LUKUKOKEMUKSESI tästä tai jostain muusta Alkimia Kustannuksen julkaisemasta kirjasta niin laita minulle sähköpostia osoitteeseen info@alkimiakustannus.org. Kerro myös haluatko laittaa kommenttisi anonyyminä vain nimelläsi. Lämmin kiitos avustasi!

Alkimia Kustannuksen julkaisut sisältävät kiinalaista lääketiedettä suomen kielellä. Ne ovat täynnä elämän henkäyksen säätelyn parantamisen taidetta ja elämän lumoa.