Piinoista vapauteen -kirjani palautteita

Piinoista vapauteen -mielen, sielun ja hengen hoitoa kiinalaisella lääketieteellä kirjani ilmestyi maaliskuussa 2020. Se on matkannut muutamien alan harrastajien käsiin ja akupunktiosta hoitojen kautta kiinnostuneiden ihmisten luo. Joku on kertonut elämänsä muuttuneen täysin heidän saatuaan apua kirjan tarjoamien hoitojen myötä, toinen löysi kirjan maanläheisestä kertomatyylistä ymmärryksen vuosien opiskeluiden ja luentojen jälkeen. Kaikista näistä palautteista olen äärimmäisen iloinen, sillä kirjan materiaalin kokoaminen kolmenkymmenen vuoden opintomateriaaleista ja itse kirjan kirjoittaminen eivät olleet pieni tehtävä.

Tässä muutama palaute:

”Kiitos, kirjasi on upea ja selkeä, vaikka en ole opiskellut akupunktiota kuin itseni kautta ja lyhyellä elementti-kurssilla.”

”Kaunis kiitos Piinoista vapauteen -kirjasta! Valtavan upeaa työtä, kuten kaikki muukin, mitä olet tehnyt ja teet kiinalaisen lääketieteen perinteen envyttämiseksi ja jatkamiseksi. Valovoimaista!” – Virpi Guttorm –

”Kirja saapui ja luen sitä lumoutuneena!”

”Hain kirjan tänä aamuna (postista) enkä saa sitä nyt irti käsistäni… Lohikäärmeet kutsuivat ja niistä luen nyt. Taitaa olla tarvetta itselle noille hoidoille. Olet tehnyt upean työn!! Vau Linnin. Todella hienoa!”

”Ihana ja pysäyttävä kirja, avasi sen mistä kohtaa vaan!”

”Kirja tarkkaan luettu. Olipas se hyvä, innostuin taas asiasta. Piinat vähentyneet.”

”Pidän kirjaasi oppaana yöpöydällä jatkuvasti, että muistan kaikki ohjeet. Kiitos kun teit meille kirjan.”

”Kun sain kirjasi – jota olin odottanut jo kaksi vuotta, jo ennen kuin ilmoitit sitä kirjoittavasi – olin niin onnellinen! Kun luin ensimmäiset luvut, ihan valtava itku purkautui sisältäni – ei todellakaan mikään pikku nyyhkytys! Tytärkin tuli kysymään, että mikä hätänä. ”Mä oon niin onnellinen!” Vihdoinkin joku puhuu minun kieltäni, selitti hoitamista niin kuin olen sen tuntenut. Olen kokenut itseni tosi ulkopuoliseksi tällä tavalla tehdä hoitoja. Sitten sinä kirjoitit tämän kirjan. Tosi Suuri Kiitos!”

”Tämä on mun lempikirjani!”

”Luen juuri kirjaa. On hyvä kirja, kiitos!”

”Kirja luettu kannesta kanteen. On todella monipuolinen ja kaikilla tasoilla käytännön hoitotyöhön hyvin tukea antava kirja. Antaa myös hyviä vaihtoehtoja hoitaa itseään. Kiitos Linnin!”

”Kun selasin kirjaasi ensimmäisen kerran, pääni räjähti 🙂 ”

”Luin kirjaston kappaletta ensin ja oli pakko tilata oma! Tosi hienoa työtä olet tehnyt!”

”Tämä on kyllä huikea eepos! Tykkään miten Linnin kirjoittaa maanläheisesti ja omakohtaisesti asioista mitä ihmisen mieli ei täysin pysty ymmärtämään. Tosi mielenkiintoista myös peilata itämaista ja länsimaista maailmankuvaa ja sitä miten puhutaan täysin samoista asioista eri kielellä / termeillä. Kiitos!” – Tuomas Paavola, fysioterapeutti –

Alkimia Kustannuksella on Instagram-sivu. Tule seuraamaan meitä osoitteessa

@alkimia_kustannus !

JOS SINÄ HALUAT JAKAA LUKUKOKEMUKSESI tästä tai jostain muusta Alkimia Kustannuksen julkaisemasta kirjasta niin laita minulle sähköpostia osoitteeseen info@alkimiakustannus.org. Kerro myös haluatko laittaa kommenttisi anonyyminä vain nimelläsi. Lämmin kiitos avustasi!

Alkimia Kustannuksen julkaisut sisältävät kiinalaista lääketiedettä suomen kielellä. Ne ovat täynnä elämän henkäyksen säätelyn parantamisen taidetta ja elämän lumoa.