Se syntyi viimein!

Alkimia Kustannuksen esikoiskirjaa työsti suuri joukko ihmisiä vuosikaudet ja nyt se on saanut viimein tukevan ja vahvan muodon! Kirja kehittyyi ja laajeni matkan varrella ja näin monitasoisena sitä ei ole vielä julkaistu missään muualla tällä maapallolla.

siinä se on
Juhlahetki!

 

Moni uskoi aiheeseen ja auttoi tuellaan ja taidoillaan, inspiroiden ja luottaen. Kirjan etusivuilla tämä kuvataan seuraavin sanoin: Loputtomat kiitokset suomennoksen laajalle avustaja-ja tukijoukolle: José Luis Padilla Corral, Spyros Root, Manuel Contreras Domingo, Gustavo Kán García-Bueno, Marjatta Eriksson, Kaisa Hakkola, Marja Onerva Helenius, Janne Moilanen, Kimmo Rekola, Eija Salo, Kennet Wennerqvist sekä parahin Pirkko Pitko ja poikani Petja Liimatta. Tämän lisäksi monet ystävät, asiakkaani ja muut matkakumppanini auttoivat läsnäolollaan, kuuntelullaan ja viisaudellaan projektin läpi.

Monet moksaukset ja neulottelut tarvitsin projektin aikana itsekin ja monesti sydän kääntyi Luojan suuntaan elämän kysymyksiä kirjassa käsiteltäessä ja omiani samalla pakosta pohtiessani. Ja apu löytyi, koska tässä vaiheessa nyt viimein olemme.

Suuri kiitollisuus täyttää allekirjoittaneen urakan tässä vaiheessa. Kirjat alkavat matkata kohti heitä, jotka tilasivat kirjan ennakkoon. Teidän tukenne ja luottamuksenne oli ensiarvoisen tärkeää urakan viimeisinä kuukausina. Te osoititte konkreettisesti, että tätä kirjaa tarvitaan. Toivon sen palvelevan teitä (ja kaikkia myöhemmin sen itselleen hankkivia!)  innostaen, opettaen, avartaen, henkäyksen taitavan käsittelyn loputtomia mahdollisuuksia aukaisten, jotta jonain päivänä, piankin, voisimme  elää ja kokea elämän ”yhtenä konstailemattomana huviretkenä tuulen syleilyssä…”

kirjapino
Idea, joka viimeinkin materialisoitui. Projekti, joka huipentui. Pino Henkäyksen parantavaa taidetta materiaalisessa muodossa….

Kirjan esittely kirjan kirjoittajan J.L.Padillan  sanoin: ”Tämä teos tarjoaa Perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä tavallisesta poikkeavan vision yhdistämällä filosofisen ja materiaalisen katsantokannan. Teos on uusia näköaloja tarjoava opas, joka sallii lukijan avautua uusiin ulottuvuksiin.”

kannet2
J.L.Padilla: Henkäyksen taiteella parantaminen, Perinteisen kiinalaisen lääketieteen perusteos, Alkimia Kustannus 2015

 

Porvoossa, 19.3.2015

iloiten

Linnin Höyhtyä