Esikoisemme on jo painossa!

Keskiviikkoiltana 25.2.2015 lähti Alkimia Kustannuksen ensimmäinen julkaisu, tri J.L. Padillan klassikko, ”HENKÄYKSEN TAITEELLA PARANTAMINEN, Perinteisen kiinalaisen lääketieteen perusteos”, suomennettuna toiselle puolelle Suomenlahtea. Siellä Tallinn Raamatutrukikoju OU antaa kirjalle fyysisen rakenteen.

Taittajani Ismo Rekola teki valtavan työn asetellessaan kirjan ja kaikki sen sadat kiinankieliset merkit kirjan sivuille täsmälliseen järjestykseen. Minun, suomentajan 777 kirjoitusliuskaani täsmentyivät 695 sivua kattavaksi kokonaisuudeksi. Näin kirja keveni ja oheni aika lailla, jolloin toivottavasti sen käsittely ja siten sen tutkiminen ja opiskelu myöskin helpottuu.

Uutta teosta voimme odottaa Suomeen viikolla 13. Silloin lähtee Postin kuljetettavaksi kaikki ennakolta tilatut kirjat. Samoin pari autolastillista kirjoja siirtyy Tampereelle ja Helsinkiin siellä toimiviin Neijing-koulujen koulutuskeskuksiin.

Ennakkotilauksia otamme yhä vastaan täällä Alkimia Kustannuksen kotisivuilla. Tällöin saat kirjan kotiisi heti painotuoreena…

Kirjan SANASTO-OSIO selittää reilusti yli sata kiinalaisen lääketieteen termiä ja lisäksi tri Padillan paljon käyttämän kontemplaatio-sanan:

”KONTEMPLAATIO on meditatiivinen tapa olla ja elää, jossa hiljennetään ajattelu ja avataan kaikki aistit aistimaan elämän kaikkia erilaisia ilmenemismuotoja.”

2013-10-09 17.55.22

Kutsumuksen tuoman tehtävän toteutuksen huipennushetkessä elämän kulkua kontemploiden…

Linnin Höyhtyä