Kuolemattomuuden alkimian esittely

 

KUOLEMATTOMUUDEN ALKIMIA, José Luis Padilla Corral

Kuolemattomuuden alkimian kirja muodostuu kokonaisuudesta, joka perustuu tri José Luis Padilla Corralin luennoimaan Perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeuttien peruskoulutukseen Saksassa vuonna 1998. Hän liitti tuolloin perusopetukseen sarjan luentoja, jotka oli omistettu kuolemattomuuden alkimialle. Luentosarjan katsantokanta oli toimiva ja käytännönläheinen, ja siinä pyrittiin tekemään helposti lähestyttäväksi sekä parantajille että sairastumisen ajanjaksossa oleville ihmisille ne mittaamattomat, loputtomat mahdollisuudet, jonka meille suo näkemys ihmisestä, joka on energeettistä valon virtausta.

Alkimia Kustannus, ISBN 978-952-68292-1-0, Porvoo 2017. Kuva: Linnin Höyhtyä.

Voisi sanoa, että kuolemattomuudesta, ikuisesta, omassa perusolemuksessa olemisesta ja sen puhtaasta ilmaisusta puhuminen on yhtä hulluutta, mutta se ei ole suinkaan mahdotonta tästä ihmisen luonteen todellisesta näkökulmasta katsottuna.

Ihminen on materia-energiaa, joka transformoituu jatkuvasti tässä asuttamassamme luovassa maailmankaikkeudessa. Hän on luova olento. Hänen kehossaan on paljon vettä, jonka tulee pysyä jatkuvasti virtaavana ja uudistuvana. Shui (Vesi) -merkin nimessään sisältävien akupunktiopisteiden aktivointi on yksi kuolemattoman elinvoiman säilytystapa. Ihmisessä on Tulta ja Vettä, hän on kuuma keho, jonka vetinen materia tulee säilyä lämpimänä.

Ihminen on myös tunteva, kiintymykseen, rakkauteenkin kykenevä olento. Hän on seksuaalinen, kauneudesta voimaa saava olento. 

Kirjassa kerrotaan mm. minkä akupunktiopisteen avulla voit vahvistaa sitä kuinka voit herätä tuntemaan rakkauden voiman kauneuden kautta. Kuva: Petja Liimatta.

Ihmisen olemus on Henkäyksestä, Qin voimasta koostettu ja tämän Qin tulee olla jatkuvasti uudistuvassa värähtelyssä. Hän on materiaa Maa-planeetalla, mutta samalla myös ikuisuuden matkaaja sekä loputtomassa mailmankaikkeudessa ja ikuisessa elämän voimassa värähtelevä olento. Kaikkien näiden tasojen kanssa hänen tulee olla tasapainossa, omassa keskustassaan säilyen.

Ihmisen tulee ilmentää sitä maailmankaikkeutta, jossa hän asuu, johon hänet on luotu. Elääkseen elämän hänelle antamat mahdollisuudet on hänen myöskin herättävä tietoisuuteen kuolemattomuudestaan… ilmenee tämä kuolemattomuus sitten esim. hautausmaan matojen ihmeellisissä seikkailuissa tai kerubiinien elossa tai muilla loputtomilla mahdollisuuksien tasoilla. Kaikkia näitä tasoja, ja monia muita, voimme auttaa kehon Qin värähtelijöillä hengittäen, painellen, joskus taas  neuloilla tai moksaamalla hoitaen.

Kuva: Petja Liimatta

Teos on yhtä aikaa filosofinen ja käytännöllinen, taoistista hulvatonta huumoria unohtamatta. Kirjassa on 244 sivua tekstiä, harjoituksia kuvaavia piirroksia, käsinkosketeltavaa konkretiaa ja huimia tasoja avaavaa hengen lentoa.

Kuva: Petja Liimatta

Heti luentosarjan alkaessa tri Padilla oli tietoinen meidän materialistiseen aikakauteemme liittyvästä uskomisen vaikeudesta, joten kuolemattomuuden alkimiaan liittyvän tiedon välittäminen aloitettiin antamalla paikalla olleelle opiskelijaryhmälle nimeksi ”Kuolemattomien hullujen kerho. Pikkuhiljaa, luentosarjan edetessä kehon jäsenet siirtyivät naurusta hymyyn ja tästä edelleen vakavuuteen, sittemmin mielenkiintoon ja lopulta tietoisuuteen mahdollisuudesta.

Tässä kirjoja siis suomalaisille, jotka haluavat liittyä ”Kuolemattomien hullujen kerhoon”… Kuva: Petja Liimatta

Tämä teos on tarkastettu ja korjattu painos minun itse suomentamastani ”Kuolemattomuuden alkemia” -teoksesta, jonka Suomen Taolainen Neijing-koulu julkaisi vuonna 2000. Ensimmäisen korjauksen antoi itse tri J.L. Padilla minulle jo kirjan julkaisuhetkessä kirjoittaessaan omaan kirjaani omistuskirjoituksen sanoin: ”Alkimiassa jokainen sana on ilmestys”. Huh hei minkä haasteen hän antoikaan suomentajalle! Vuosien pohdinnan, tutkinnan ja loputtomisen kyselyjen perusteella alkimian merkitys alkoi ilmestyä minulle ja sen ero alkemiaan selventyä.

Alkimiassa,  Padillan luomassa ja nyt suomen kieleen lanseeraamassani uudessa sanassa,  on kyse Qillä, Henkäyksellä tehtävästä sisäisestä alkemiasta, joten se on jokaiselle ihmiselle mahdollinen keino virittää omaa elämänvoimaansa. Ihastuin termiin niin paljon, että  Padillan suosiollisella suostumuksella oman  valitsin sen oman kustannusfirmani nimeksi. Nyt minulla on ilo julkaista juuri tälle ihmiskunnan valovoimaiselle Perinteelle omistetussa Alkimia Kustannus -yrityksessäni tämä kallisarvoinen terveyttä ja ihmisen elämän huimia mahdollisuuksia avaava teos.

Kirja ilmestyi 27.6. 2017.  Kirjaa on saanut jo 5.6.- 1.7.2017 aikavälillä edulliseen ennakkotilaushintaan 31 € (sis alv 10 %). Kirjan postitus Suomeen maksaa 6,49 €. Käytä hyödyksesi tämä ennakkohinta vielä muutaman päivän ajan. Tämän jakson jälkeen kirjan ovh on 36 €.

 

Kerkkoossa 29.6. 2017

Linnin Höyhtyä

suomentaja ja kustantaja

Alkimia Kustannus, www.alkimiakustannus.org

info@alkimiakustannus.org

PS. Annan kesän kunniaksi alennuksen myös J.L. Padillan ”HENKÄYKSEN TAITEELLA PARANTAMINEN, Perinteisen kiinalaisen lääketieteen perusteos” -kirjasta 1.7. 2017 saakka. Alennettu hinta on 75 €.

Alkimia Kustannuksen ensimmäiset tulokkaat odottavat lukijoita. Kysyntä sanelee toki taloudelliset realiteetit ja sitä kautta sen, että ilmestyykö kirjoja lisää. Julkaisuja J.L. Padillalla on olemassa yli 70 kpl. Kuva: Petja Liimatta.

PPS. Allekirjoittanutta saa toki pyytää myös luennoimaan kirjan teemasta.