Kirja on jo taitossa ja kansi valmiina!

HENKÄYKSEN TAITEELLA PARANTAMINEN on teos, joka käsittelee sitä taitavuutta edellyttävää taiteenlajia, jota käyttäen voimme jatkuvasti arkielämässä elää parantaen ja parantuen, luovasti terveyttä luoden. Sana, katse, kosketus, puhdas ruoka, tasapainoinen liike, puhallus kipeään kohtaan tai hellä hipaisu oman rakastetun niskaan tai ystävän olkapäälle voi parantaa samoin kuin akupunktioneula, moksibustio, Qi Gong -liike tai herkkä, energian tunnistava hierontakin. Qin artesanian mahdollisuudet ovat rajattomat.

Henkäys-kansi

Kannen keltainen välkehtivä väri viittaa kiinalaisen värisymboliikan myötä Keskustaan, tasapainoon sekä myös itse valovoimaiseen Qihin, elämän Henkäykseen.

Teoksen etukannessa on kirjailijan, tri J.L.Padillan tekemä kalligrafia, joka kuvaa Daon ideaa. Dao on mielikuva, jonka muinaiset kiinalaiset loivat kuvatakseen elämää ja olemassaoloa ylläpitävää voimaa. Dao De Jing -kirjassa (Daon ja Hyveiden Tie) kuvataan tätä ideaa monin mielikuvin: kaikkea syleilevä maailman äiti, suuri, kaikkialla ja kaikessa läsnäoleva voima, joka laajenee ja laajetessaan etääntyy niin kauas että sen on pakko palata takaisin…

Mikäli kannen kiinan kielistä merkkiä tutkitaan tarkemmin, voidaan sen sisällä nähdä kaikki aistimme, jotka vastaanottavat tätä suuren Voiman informaatiota kaiken olevan kautta ja lisäksi toisena osana on ideogrammikuvan ulkorakenne, joka kuvaa liikettä, Tietä, loputonta, kiemurtelevaa matkaa… Näiden kahden ideogrammin tason avulla saamme Daosta ajatuksen, jonka mukaan siinä on kyseessä Voima, joka on kaikkialla ja kaikessa läsnä ja joka ”puhuu”, ohjaa ja kertoo itsestään meille kaiken luodun kautta. Voima on kanssamme koko olemassaolomme ajan.